Isabella´s dag

Nu så har första omgången med folk åkt. Isabella ligger och vilar inför nästa omgång. Har varit en bra dag hittills med tårta, paket och massa leenden =) Hoppas kvällen fortsätter att bjuda på glädje. Men det tror jag nog. Min lilla vän älskar ju folk. Först på avstånd sen närmare. Lite blyg måste man ju få vara när man är liten. Nä, folket kommer om mindre än en timme. Bäst att förbereda och ta reda på disken och baka ny tårta.

Grattis på 1-årsdagen min fina Isabella. Mamma älskar dig.

8/2-09

Imorgon blir min lilla prinsessa ett år. Nyss var hon min lilla bebis. Det händer att jag fortfarande kallar henna det, men kommer sedan på mig själv och tvingas inse att hon inte är det längre. Jobbig insikt. Undra om det blir lättare med tiden att inse och acceptera att hon bara blir större. Känns mycket tveksamt just nu.

Ballongerna är uppblåsta!


4/2-09

Nu ligger Isabella för natten, skönt. Så nu har jag en lugn stund för mig själv innan Niklas slutar jobba. Vi var på öppna förskolan tidigare idag och Isabella hade hur kul som helst. Hon såg ut att stortrivas hela tiden. Hon tycker att det är så intressant med alla barn som kutar runt hela tiden. Så hakar hon på efter dom krypandes i en jädra fart. Är ganska roligt att se faktiskt. Igår var jag och Isabela ut och hälsade på Maritha och Lova, även där trivdes Isabella. Är altid roligt och intressant med nya ställen.

Vad händer annars för tillfället då. Jag kan ju ännu en gång tjata om att Isabella blir ett snart. Fast denna gången är det verkligen snart. På måndag. Dagen kommer allt närmare men det blir inte lättare att fatta för det. Men fattningen lär väl komma ikapp en vacker dag. Hon är stor nu. Och större ska hon bli. Läskigt.

Kärleken vi delar är evig

RSS 2.0