Just ja

Glömde berätta vad som hände imorse. Eller ja, imorse vet jag väl inte om det räknas som egentligen. Strax efter tio slog jag iaf upp ögonen, satte på tv:n och våra bästa år. Efter en stund så hör jag ett surrande i örat. Vänder mig om i tron om att det var en fluga. Men gissa vad fel jag hade, det var en geting. I all panik så slänger jag av mig alla tre täcken och flyger upp ur sängen. Geting landar lungt brevid min kudde och vandrar runt lite, exakt som att han tagit över sängen. Vilken mallgroda. Efter en stund så kryper den mellan sängen och sänggaveln. När jag efter ett tag hör att han är vid fönstret så vågar jag ta över sängen igen från den lilla mallgroden.

Undra om jag hade fått ett getingbo i örat om jag hade sovit? Haha

Lycka

Nu har äntligen brevet som jag väntat på kommit. Det där brevet med min tid till UL. Så den 3 oktober får jag se h*n och förhoppningsvis veta vilket kön den lilla filuren har =) Så just nu går både jag och Niklas runt på små rosa moln och väntar. Det känns som en evighet dit men egentligen så vet jag att det inte är det.
Så nu väntar jag på nästa brev. Brevet där det står att jag inte har fått jobbet som jag var på intervjuv för. För tydligen är chefen för fin för att ringa upp personligen och säga det. Men vad kunde jag egentligen vänta mig. Jag visste ju redan innan hur denna chef var. Tycker bara det är så otroligt dålig stil när vi faktiskt bara var tre stycken som intervjuvades, så det tar inte speciellt lång tid att ringa till alla. Sen att jag jobbar för andra gruppbostäder som tillhör just hans enhet verkar inte betyda något. Jag menar, han visste exakt vem jag var redan innan jag skickade in en jädra ansökan och nu har han inte ens mage att ringa upp. På ett sätt är jag glad över att jag inte fick jobbet för jag vill egentligen inte ha honom som chef, och sen så verkade det vara en ganska tung gruppbostad. Men det hade varit skönt med fast jobb och en fast inkomst.

Nä, nu lägger vi det där bakom oss. För allt annat blåser ju faktiskt åt rätt håll just nu. Men det andra kan jag tyvärr inte berätta om just nu för er. Ni får vänta tills det är avklarat, då lovar jag att ni ska få veta. Däremot så kan jag berätta att jag och Niklas ska iväg på ljusparty ikväll. Längtar, vill att klockan ska gå fortare så det blir kväll snart. Ska få träffa Zandra ikväll, för det är hon och hennes mamma som håller i det. Ska bli så jädra kul =)

Och är det inte typiskt förresten? Barnmorskan ville att vi skulle höra av oss när vi fått tiden till UL för att boka en tid hos henne. Tror ni inte både telefonen och internet lägger ner då, så typiskt. Internet är tillbaka igen men inte telefonen. Den har vi varit utan i två dagar nu.Det är inte det att jag känner mig avskärmad ifrån yttre världen när jag inte har den. För jag använder den ändå aldrig. Men just nu så hade jag faktiskt velat använda den, typiskt typiskt.

Tobias och Daniel, roligt att ni har hittat hit =) Blev riktigt chockad när jag såg kommentaren ifrån er. Synd bara att ni inte har någon blogg som man kunde skriva tillbaka i. Men men, jag hoppas ni fortsätter att läsa här och skriver en kommentar här och där. Lovar att jag ska försöka uppdatera lite oftare för er killar ;)

Vi syns ikväll Zandra!

onsdag

Ja, vad har hänt sen sist?

Jag och Niklas var hem till min far förra helgen och gick på älghelga. Senare på kvällen var vi ut på puben och festade. Jag festade dock med enbart läsk =) Var trevligt att få umgås med honom lite. Händer som sagt inte så ofta att man träffar honom överhuvudtaget.

Kan även berätta att jag har börjat jobba som vikarie på ett nytt gruppboende. Så nu är jag på tre ställen, hoppas jag får lite jobb i höst nu då bara =) Om jag inte får fast jobb någonstans. Vore det bästa =) Var ju på intervjuv förra veckan och väntar på att dom ska höra av sig, håller tummarna. Ni med hoppas jag.

Sen vet jag inte om dte har hänr så mycket mer. Känns som att det står ganska så still just nu. Ska förresten till barnmorskan imorgon bitti. Hoppas på att få höra h*ns hjärtljud då eftersom jag är i vecka 15 nu. Efter vecka 14 ska man tydligen kunna höra dom. Vore mysigt att få göra det. Tänk om hon skulle höra flera små hjärtan där inne? Läskig tanke. Sen så är det bara 3 veckor kvar till UL. Dit längtar jag verkligen!

Nä, ska ta och spela lite heros nu. Är ensam hela dagen och kvällen, för Niklas är i skolan och direkt efter skolan så ska han iväg och äta middag och bowla med jobbet. Hoppas han får det riktigt roligt =)

Sköt om er mina vänner!

RSS 2.0