landet ligger bra

Just nu så flyter verkligen det mesta på fint och stadigt, skönt. Fick äntligen tillbaka min cykel i slutet av förra veckan efter två veckors väntan. Två veckor för en jäkla punka! I helgen så var min systerson Philip här. Det var trevligt. Roligt om inte annat att träffa honom lite =) Niklas började basåret på högskolan förra veckan dessutom. Tycker det är roligt at han gör något annat än att sitta på jobbet där han bara är less. Jag mår mycket bättre nu än innan. Är i vecka 14 just nu. Efter vecka tolv så ska man tydligen börja må bättre, och det stämmer tydligen =) Så det känns jätteskönt. Sen så är det dessutom löning idag!

Så, kan landet ligga bättre för tillfället?

Torsdag

Har precis kommit hem ifrån jobbet, har nämligen jobbat natt. Det här var mitt sista pass för tillfället på denna gruppbostad. Men jag hoppas på att dom hör av sig med lite jobb =) Ska även gå intro nästa vecka på en annan gruppbostad. Hoppas jag passar där och funkar ihop med dom boende, och personalen såklart. Vore bra så att jag förhoppningsvis har lite jobb nu i höst. Vill ju jobba upp mammapenningen så mycket som möjligt medans jag är kapabel till att jobba =)

Kan även passa på att berätta att Niklas klarade uppkörningen, så nu har han mc-kortet =) Och jag har en mc-knutte, haha. Är glad för hans skull. Som det ser ut just nu så åker vi hem till Kälarne nu till helgen, och åker lite mc såklart =) Måste ju passa på medans vi är där eftersom vi inte äger någon.

Ska träffa Zandra idag efter lunch, det ska bli kul. Skönt att träffa henne.

Nä, nu är min pucko slut, så även mina ord. Take care!


Håller tummarna

Det gick helt okej att jobba igår, fast jag inte såg fram emot det. Dagen gick mycket fortare än vad jag väntade mig, skönt =)

Idag håller jag tummarna för Niklas. Just nu så är han och har uppkörning för mc-kortet. Hoppas att det går bra, eller det är klart att det gör det =) Possitiva tankar ska det vara. Idag är både jag och Niklas ledig, så det ska bli skönt att ha hela dagen tillsammans. Tror nog att det blir lunch och en sväng på staden. Sen bara en massa mys hemma ;)
För alla som undrar så mår jag bara bra just nu. Är i vecka tolv. Längtar tills denna vecka är över, för efter vecka tolv så minskar riksken för missfall med 90%. Så det känns riktigt bra att ta sig förbi denna vecka. Känns som lite säkrare. Sen så är ultraljudet nästa mål =) Längtar, längtar, längtar.

Ska ta och äta lite frukost nu. Oj, tror aldrig det hänt att det första jag gjort när jag vaknat är att uppdatera bloggen. Inte illa pinkat judas!


Söndag

Idag har varit en helt okej dag faktiskt. Jag har mått bra hela dagen förutom lite småont i huvudet på kvällen =)

Kan berätta att min kära storasyster, yngsta sonen, Dennis och lillasyster var upp hit idag. Så vi for och badade på badhuset. Var riktigt roligt =) Träffade dessutom Claudiu och hans söta son där, trevligt värre. Funderar ärligt talat på att lägga mig redan nu, är trött efter en dags badande. Jag undrar förresten varför vattnet ska vara så himla kallt på badhuset. Inget annat bad jag varit på har så kallt vatten som vi. Hm, underligt. Nä, jag ville väl egentligen mest säga hej och och god natt innan jag lägger mig.

Så sov gott allt folk.

länge sen sist

Nu var det riktigt länge sen som jag skrev något här. Tiden har inte riktigt funnits och räckt till. Sen så har ärligt talat inte lusten funnits heller. Men nu börjar det lugna ner sig på jobbet så tiden kommer finnas, hoppas lusten kommer flygandes tillsammans med tiden bara =)

Har mest jobbat sen sist jag skrev här.

Träffade Zandra igår för lunch och en runda på staden. Var mycket trevligt. Älskar att bara umgås med henne. Allt är så lätt med henne. Man kan prata om allt och vara sig själv. Så tack för det vännen och ditt stöd.

Eftersom både min och Niklas familj vet om denna roliga nyhet så kan jag lika gärna berätta det för dom få (om någon alls) människor som läser min blogg. Jag är gravid. Är i vecka 11 (10+4) just nu. Så det är något som vi glädjs åt för tillfället =)

RSS 2.0