nyvaken

Sitter här alldeles nyvaken. Blev väckt av telefonen. Av mor. Så då var det bara att kliva upp. Hon funderade på att åka in till stan idag och undrade om jag var hemma. Och det passar mig utmärkt. Dels för att jag behöver handla hem lite grejer till middagen. Idag blir det osmansk gryta ifrån turkiet, smarrigt. Sen så kom posten nyss, med ett brev om att jag kan hämta ut mitt körkort. Så det blir ju alldeles perfekt att hon kommer in idag =)

Nä, ska ta och äta frukost nu. Rostmackor med ost och marmelad. Jag vet, ingen stabil frukost att stå på. Men ibland så vinner suget över förståndet. Speciellt nu på senare tid, kan inte förstå varför =P

Ta hand om er mina hjärtevänner!

ingen rubrik

Helt otroligt vad tråkigt det kan vara att måla. Iaf när det är ett pillergöra. Kan tänka mig att det är roligare att måla lite större ytor. Tur jag har Niklas säger jag bara. Går mycket fortare när man hjälps åt. Ännu en gång är det länge sen som jag uppdaterade bloggen. Ingen mening med att skriva att jag ska försöka skärpa mig. För både ni och jag vet att det funkar inte så.

Nå, vad har hänt sen sist då. Jag tog körkortet i fredags. Äntligen =) Var ner på Ikea en sväng i lördags jag, Niklas, pappa och Bettan. Och självklart så var det jag som körde ner. Med släp dessutom. Men hem fick min käre far köra så jag kunde sova. Var inte hemma förns strax efter elva på kvällen. Så nu är det ännu en gång ett kaos här hemma. Men det får man väl räkna med efter storshopping på Ikea. Tar en stund innan allt hamnar på sin plats. Speciellt om mycket av det man handla dessutom ska målas om. Annars så är jag i vecka 27 nu. Mindre än 100 dagar kvar till bf nu =) Känns som att den sista tiden kommer försvinna hur fort som helst. Tycker att hela graviditeten har gått fort. Känns som att jag nyss var i vecka 16 ungefär. Kan även stolt berätta att min Zandra har blivit en bullmamma. Så nu ska hon lära mig allt hon kan så jag också blir en bullmamma och jag ska hjälpa henne med teorin till körkortet.

Annars mår vi alla tre i våran lilla familj bra. Personligen så mår jag bättre än jag gjort på länge. Så det är skönt.

Niklas - du får mig att känna glädje och lycka.


lite nytt

Tänkte passa på att uppdatera bloggen medans Niklas gör middag.

Nu har vi äntligen flyttat. Börjar komma iordning någorlunda också, så det är skönt. Jag och Niklas har även hunnit fira fyra år. Inte för att det blev så mycket firande med tanke på att vi flyttade samma dag som vi skulle fira fyra år. Så det blev middag ute dagen efter istället. Däremot så hände en rolig sak i fredags. Niklas hade tagit min förlovningsring i smyg en dag till Larssons guld. Jag kan nämligen inte ha den längre, feta fingrar. Och där bad han dom göra en exakt kopia fast större. Eftersom han inte tyckte att förlovningen blev riktigt gjord, så gick han ner på knä i fredags och frågade om jag ville gifta mig med honom =) Så nu har jag äntligen fått mitt frieri, glädje =) Antar att ni kan gissa er till vad jag svarade =P Men giftermålet får nog ändå vänta ett tag, åtminstone tills vi har lite bättre ekonomi. Men nu är iaf frågan ställd, bara det är jag glad över =)

Kan även berätta att det är full fart på Isabella. Speciellt när man har lagt sig ner på kvällen. Som tur är så får jag inte svårt för att somna ändå, är mest mysigt bara. Sen så får ju Niklas också känna då. Lite svårt för honom att känna på dagarna eftersom vi är isär större delen av dagen.

Nä, nu ska jag vara duktig och hjälpa honom med maten. Börjar bli hungrig ärligt talat.

RSS 2.0