19/5

Vad gör man inte för Zandra. Det blir dock lite senare än vad det var tänkt, eftersom jag varit borta hela dagen. Hoppas att det inte gör något vännen =)

Har precis ätit en lövbitmacka med hemmagjord barbecuesås =) Gott var det. Oj, nu tappade jag bort mig i huvudet när Zandra ringde. Nä, tar det här någon annan dag när huvudet och tänket är tillbaka. Sorry.

12/5

Veckan som varit/gått.
Måndag: tog vi det lungt och var bara hemma.

Tisdag: först blev det frisören för både mig och Niklas. Sen så lånade vi svärmors bil och for till Kälarne. På kvällen blev det även en tur med motorcykeln.

Onsdag: for vi upp till Storåsen och hälsade på mormor och Ringmor. Mycket trevligt med massa fika. Blev en tur med motorcykeln även denna kväll.

Torsdag: for vi hem mot stan igen. For först förbi Hammarstrand och hälsade på Niklas far på jobbet.

Fredag: middag med Niklas familj för att fira hans mor som fyllt år. Snälla Zandra var barnvakt. Tack så mycket.

Lördag: fick besök av min bror som kom upp och hälsa på. Bor nere i Landskrona egentligen. Även min far kom på besök. Passade på att köpa en grill när vi ända hade skjuts. Mysig dag.

Söndag: tvättstuga. Så söndagen bestod utav tvätt och slappande. Tog förresten en långpromenad på två timmar med Isabella i babybjörn. Pratade även med Therese ifrån stockholm en sväng. Hon bor dock i Västerås just nu. Men vi gick i samma klass när jag bodde i Nynäshamn. En hur go tjej som helst.

Under veckans gång så blev det även en hel del spelande, Guitar Hero =)

Idag så har vi varit på BVC. Skulle egentligen dit på onsdag, men vi som är så vana att ha på måndagar gick såklart dit. Som tur var så tryckte hon in oss lite snabbt. Så nu har Isabella fått sin första vaccination. Senare idag så blir det även babymassage. Får se hur det går den här gången. Sist så var det inte så populärt. Sen får vi helt enkelt vänta och se vad resten av veckan har att bjuda på.


4/5

Nu så är dagens joggingrunda avklarad. Skönt. Så nu sitter jag här nyduschad med en sovandes belladonna i vagnen här brevid. Sen sist jag lämnade avtryck här så har följande hänt: besök av syster med barn, mammalunch här hemma och Niklas har börjat nya tjänsten. tror inte det har hänt något mer som är värt att nämna. Jo förresten, Isabella har börjat sova direkt i sin egna säng =)

Nä, ska ta och säga hej då till Niklas innan han går och avverkar sista natten innan en veckas ledighet =) Längtar tills han kommer hem inatt, för då vet jag att han är hemma en vecka. Då kanske man kan få träffa honom lite.

Hej så länge


RSS 2.0