socialisationsprocessen..

Har precis kommit hem ifrån skolan där det inte blev speciellt mycket gjort. Inget alls faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag ska skriva om min egna socialisation, vilket innebär att jag ska skriva om hur jag har vuxit upp, vilka människor jag har haft runt om mig och vilken betydelse jag har. Kruxet är att jag även ska skriva om hur min socialisationsprocess hade sett ut om jag fötts och vuxit upp i ett annat land med en anna kultur. Det är lite svårare. Det är inte världens lättaste fakta att hitta på nätet.

Så, om det finns någon som läser detta som kommer från något annat land. Vore tacksam om just du skulle vilja hjälpa mig med denna uppgift, och berätta hur det är i just ditt land.

Nu till annat, jag har hittat ett jobb som jag tänkte söka. En natt tjänst. Hoppas verkligen på att få den. Vore riktigt kul att testa att jobba natt =)

Det är sol idag, med andra ord glädje =)

tillbaka..?

Undra om det kan vara så att den en gång försvunna förmågan är tillbaka? Skrev nyss till Tobias på helgon och då bara babblade jag på om allt och inget. Hey tänkte jag, tänk om allt är som det ska nu.. Vore inte dumt.

Så jag gör ett försök så får vi se vart det slutar..

Vart tar krafterna vägen när man väl behöver dom? Skulle både behöva plugga och städa, för ovanlighetena skull =P Men orken finns inte, viljan gör dock det. Men just nu är bristen på ork starkare än viljan. Ska bli intressant och se vart denna eviga kamp slutar för denna dag. Är alltid en överraskning..

Jag har iaf tagit fram gräsmattan och utemöblerna i helgen =) Även ljuslyktorna har fått komme ut, så nu fattas bara lite blommor så kommer jag aldrig vilja lämna balkongen. Känns som att den kommer bli mitt hjärta i denna lägenhet i år. Längtar faktiskt tills jag ska plantera blommorna. Aha, det visste ni inte va, jag kan faktiskt ha gröna fingrar ibland, haha =D


Hm, försöker att lägga in bilder, men det funkar inge bra. Så jag får lov att försöka med det senare när Niklas är hemma. Han kan nog fixa det, för han är duktig han =) Just ja, för alla er som mot all förmodan har missat det så vann Modo. Det gläds vi åt i denna familj.. Nä, ska nu ta och se vem som vinner kampen inom mig. Ha det bra och njut av det fina vårvädret!

Sundsvall...

Tänkte göra ett försök och se om jag har lyckats hitta talförmågan sen sist =)

Sitter för tillfället nere i Sundsvall nere hos syster och hennes familj. Tänkte vara här över påsk. Får se hur det går =P

Det blev förresten så att vi behöll kameran. Så när jag kommer hem så kommer det lite bilder också =)

Känns inte som att talförmågan är funnen, vet inte alls vad som är problemet. Tänkt om jag aldrig hittar den igen? Usch, vilken hemsk tanke.

Dom är lite rolig denna familj, just nu håller dom på att byta blöja på lillpojken. Men han trivs bra med att vara en nakenfis.

Jerry Springer går på tv:n, och där tjafsar dom om sex och förhållanden. Slåss i mängder gör dom också. Rena rama vilddjuren, haha. Vilka jädra program det går på tv, helt otroligt.

Nä, nu ska jag ta och borsta tänderna på lillpojken innan han lägger sig. Men jag återkommer till veckan, med bilder också om jag kommer ihåg =)

Ha en trevlig påsk alla!

RSS 2.0