28/12-07

Har precis kommit hem ifrån stan. Har träffat Zandra och tagit en sväng på rean och ätit lunch. Mycket trevligt. Skönt att träffa henne igen. Händer tyvärr inte så ofta. Fast det gör inget. För vi tar alltid upp allt där vi avslutade och pratar om allt och inget. Är en sån där härlig relation som alla borde få ha med någon. Hon är en trygghet i mitt liv. För även om vi inte hörs på länge så kan jag alltid lita på henne och höra av mig den dagen jag behöver någon att gråta ut hos eller någon att skratta med. Hon är människan i mitt liv som jag vill ringa till först av alla om jag har något att prata om eller berätta. Zandra är den där vännen som verkligen är värd allt smör i Småland och mycket mer ändå. Så Zandra, tack för en bra dag =)

Ja, vad händer annars då. Hade en trevlig jul hos min far. En sån där skön avslppnad jul utan krav och stress. Sen på annandagen så for vi hem till kälarne jag, Niklas, pappa och Roger. Åt middag där hos mor hela familjen. Även det var trevligt. Känns som att det blev en lyckad jul i år faktiskt.

Kan även berätta att vi har hittat en vagn till bra pris. Vi lyckades hitta exakt den vagnen vi ville ha på blocket. Den ser jättefin ut och är endast tre månader gammal. Så det ska bli kul att få hem den. Känns som att man ändå kommer ett steg närmare när man har vagnen hemma.

Nä, tack för denna gång. Märks när nästa uppdatering kommer =P

hej

Nu sitter jag här precis hemkommen ifrån barnmorskan. Allt såg bra ut, dock väldigt lågt järnvärde. Så nu blir det till att käka järntabletter varje dag. Går in i vecka 29 imorgon, så med tanke på det så har jag gått upp normalt också. Även om jag ibland tycker att jag blivit fet. Fast det är ju faktiskt av en anledning som man går upp, men är svårt att få in det i huvudet ibland. Jag har gått upp 7 kilo under hela graviditeten. Så det är inte så mycket egentligen.

Har varit hemma i Kälarne under helgen. Var helt okej att komma hem dit faktiskt, fast det kändes tungt först. Men men, det blir vad man gör det till. Fast det finns nog inget som slår känslan av att komma hem till sitt eget boende här i stan. Fyller även år imorgon. Blir dock inget firande känner inte för det. Har enbart önskat mig en hemlagad god middag med Niklas och biljard på kvällen. Känns som att det är vad jag behöver för tillfället. Kvalitetstid med Niklas. Men Niklas är ju som han är och vill skämma bort mig. Så han har redan börjat behandla mig som e prinsessa. Behöver inte lyfta ett finger. Tveksamt att jag skulle få det även om jag ville, haha. Nä allvarligt, han är faktiskt söt.

Tack och hej för denna gång.

RSS 2.0