For you babe

För Zandras skull så ska jag försöka få ihop ett inlägg här och nu =)

Kom hem ifrån Tukiet, Alanya i söndags kväll. Har varit där i två veckor och haft det bra. Solat, badat, båttur, jeep safari och såklart shopping och en utekväll. Första veckan hade jag ärligt talat hemlängtan och nu så vill jag inget annat än tillbaka. Träffade nämligen mycke trevligt folk. Saknar dom som gatan. Finns väl inte så mycket mer att säga egentligen. Undrar du över något Zandra så är du välkommen med alla frågor, speciellt under en vinkväll =)

Annars så mår vi bara bra. Tänkte åka hem en sväng till Kälarne idag innan Niklas börjar jobba på fredag, jag jobbar också på fredag förresten. Så vi kommer inte komma hem förns på torsdag kväll.

Oj, kollad klockan nu och såg att jag börjar få lite bråttom, ska vara på jobbet strax innan sju och jag sitter fortfarande med pyjamas, ingen frukost i magen har jag heller. Antar att jag måste sätta lite fart nu då. Blev tyvärr inte så långt inlägg, får skriva mer när jag kommit hem ifrån Kälarne. Tänkte även försöka lägga ut lite bilder då =)

Ta hand om er!


RSS 2.0