packa, packa, packa

Det är vad min/våran dag har bestått utav. Har packat ihop och städat två förråd idag. Samt packat en hel del här nere i lägenheten. Börjar bli smått stressad nu faktiskt. För vi har i stort sett bara imorgon på oss att packa resten. För på torsdag är nämligen både jag och Niklas upptagna på annat håll. Och på fredag så är det grundlig städning av hela lägenheten som gäller. Det lär ju ta sin lilla tid. Sen på lördag förmiddag så bär det av mot den nya lägenheten, längtar =)

Nä, bäst att sätta fart med packandet nu. Hålller även på att frosta av frysen för tillfället.

Älskar min Niklas mest!

löning

Har varit en helt ok dag idag. Min mor kom in strax efter lunch så for vi ut på lillänge och handlade. det var definitivt fler än vi som tänkte den tanken kan jag säga. När bilen var fylld med mat, dtor och spjälsäng så bar det av ut på Frösön för att dumpa av mig och min mat. Min mor köpte en spjälsäng till oss idag. Så nu har vi det iaf =) Så tack kära mor för den.

När jag hade packat in all mat här hemma så gjorde jag och Linda sällskap över bron för att ta en sväng på stan och fika. Var mycket trevligt, var ju ganska så länge sen som man träffade henne nu. Så det var riktigt roligt. Måste göras om snart igen =)

Och nu sitter jag här och Niklas håller på att laga sen middag. Sen blir det till att betala räkningar, usch. Alltid lika kul, or not. Tror det börjar vankas mat nu =P

just ja

glömde berätta en rolig sak som hände igår.

Jag jobbade igår kväll och var iväg med ett par boende på himla liv. När jag satt där i publiken och lyssnade på när dom sjung och spelade musik så kände jag det. Det som jag länge väntat på. Jag kände henne. Våran lilla bebis rörde på sig för första gången så att jag kände det. Det måste ha varit hon. Kan inte tänka mig annat. Innan när folk frågade så sa jag att det är så svårt att veta eftersom man inte vet hur det kommer att kännas när det händer. Men när jag kände det jag kände igår så var jag helt säker på att det var hon. Jag riktigt kände hur glädjen spred sig inombords. Var faktiskt lite orolig eftersom jag är i vecka 22 nu och man brukar vanligtvis börja känna något i vecka 20 ungefär. Jag vet att det egenligen inte är något att oroa sig för, men det är svårt att låta bli när man redan längtar efter bebisen och vill inget annat än att hon ska komma till oss snart.

Nä, ville bra berätta det för er. Ska ta och laga lite mat nu. Laxröra med broccoli och pasta till det, mums.

Onsdag

Ja, konstigt nog så känner man en press på att uppdatera denna jäkla blogg. Men borde man egentligen behöva känna denna press. Jag menar, det är ju jag själv som avgör vad jag gör med bloggen. Och varför då känna denna press. det dumma är att när jag känner pressen så blir det tankestopp, det är då inga ord kommer ur min mun och ner på tangentbordet för att bilda meningar på datorskärmen. Nä, nog om det.

Kan berätta att jag nyss fick en tid till tandläkaren för undersökning dimpandes ner i brevlådan. Längtar inte. Eller bara undersökningen är ingenfara, jag längtar snarare inte till hålen dom hittar. För det innebär att jag måste komma tillbaka för lagning, som betyder att jag måste ta den där fruktade bedövningen. Usch, ryser bara jag tänker på den långa nålen som ska in i min mun och orsaka smärta som leder till något som känns som en förlamning i ansiktet. Och där ska jag sedan vandra genom staden som förmodligen är full med folk. Jag och min förlamning möter världen utanför. 

Jaja, kan berätta något roligare istället. Vi flyttar om strax över en vecka =) Så nu är det packning som gäller här hemma. Åtminstone för mig, Niklas pluggar ju. Det är något som jag däremot längtar efter. Att få känna att vi bor någonstans där vi kommer rymmas alla tre och förhoppningsvis trivas. KLängtar tills jag får göra iordning lägenheten som jag vill ha den, inreda. Längtar till trippen ner till sundsvall för att vandra runt på Ikea och handla nytt till nya lägnheten och till våran lilltjej. Nä, nu ska jag lägga mig i sängen, drömma mig bort och hoppas på att bli frisk. Är nämligen förkyld så det får heta duga.

Rensning

Usch och tvi vad jobbigt och tråkigt framförallt. Har precis rensat våra förråd. Fanns hur mycket som helst att slänga. Helt otroligt vad man samlar på sig. Speciellt när man är som jag och har svårt att slänga saker och ting. Men nu är det gjort iaf =)

Nä, hinner tyvärr inte skriva något nu. Niklas måste få plugga lite. Men jag ringer dig imorgon Zandra efter du vet vad =) Och resten, ha det bra och ta hand om er.

Säkrast..

..att uppdatera bloggen nu eftersom Zandra vill det =P
Vet dock inte om jag har något att säga för tillfället. Känner mig ganska tom i bollen. Kan förresten berätta att namnet till lilltjejen som vi funderar på just nu åt henne är Isabella. Och så Eivor i mellannamn som är efter min farmor som gick bort för några år sen. Annars så mår jag fortfarande bra och rör på mig som vanligt. Är riktigt skönt kan jag säga. Landet ligger bra som det heter =)

Nä, ska väl ta och göra mig iordning för att jobba. Usch, vill inte egentligen. Men måste och bör framförallt för ekonomins skull.

Helgen

Ja, vad har jag gjort denna helg då?
I fredags så var jag och Niklas på dans på folkets hus. Det var Perikles, Jannez och någon till som spelade. Kommer inte ihåg vad dom heter. Det var riktigt roligt att dansa lite igen, var ett bra tag sen som vi gjorde det nu. Innan dansen så var vi ut och åt på Volos, mums.

Igår (lördag) tog vi faktiskt en långtur med cyklarna. Var upp på barnens hus, motorexpo, lillänge sedan ner på willys och hem. Har börjat kolla på barnvagnar. Är inte det lättaste ska ni veta. Är svårt att veta vad man ska kolla efter riktigt och vad man ska prioritera. Men som tur är så har vi ett tag på oss innan hon kommer till oss. Nu fattas det bara att vi hittar en ny lägenhet att flytta till så vi kan börja inhandla alla andra större saker som t.ex. spjälsäng och skötbord. Jag vill nämligen veta hur lägenheten ser ut innan vi handlar något.

Och idag har det varit tvätt och lite städning. Sånt som man gör på söndagar helt enkelt. Och så lite hemlagad pizza på det =) Känns som att det varit en bra helg!

Barnmorskan imorgon.. 

Lycka

Nu har vi äntligen varit på det efterlängtade ultraljudet =) Allting såg bra ut och vi fick ett senare bf datum. Så istället för 1 mars så är det nu beräknat till 3 mars. Bäbisen rörde på sig en hel del där inne, inte en lugn stund. Det var ganska häftigt att se faktiskt. Dom kan inte lova eller garantera att det blir det dom tyckte det såg ut som. Och vad var nu det då? Jo, en liten tjej =) Så nu blir det till att handla tjejkläder till henne. Jag och Zandra ska ta en runda på stan redan imorgon och kolla lite kläder, ska bli trevligt.

Var väl bara det jag ville berätta egetnligen för er som undrar hur det har gått.

RSS 2.0