25/1-08

Det sista jag sa till Zandra innan vi skildes åt för en stund var att jag funderade på att uppdatera bloggen idag. Och nu sitter jag här. Duktig som man är, haha. Jag och Zandra har varit ute och gått sen kvart över åtta imorse. Sedan blev det frukost på Edenbos. Mysigt. Även igår så tog vi en rejäl promenad som avslutades med lunch på BP. Duktiga vi =) Och som det ser ut nu så blir det även promenad imorgon vid nio typ. Jag ser faktiskt framemot det. För det är faktiskt jäkligt skönt att komma ut en sväng även om det snöar. Sen så kan man ju inte få bättre sällskap än vad jag har heller =)

Den här veckan har det annars hänt lite grejer iaf. Eller hänt och hänt. har varit en del möten denna vecka. I måndags så var vi på förlossningen/BB med föräldragruppen. Det kändes riktigt bra att få komma dit och se hur det ser ut. Och höra lite grann om hur det går till när det väl är dags. Går såklart att inte berätta i detalj hur det kommer att vara, eftersom alla förlossningar är olika. Men det var ändå skönt att höra i stora drag. Var en väldigt lugn och förtroendeingivande barnmorska som visade oss runt och berättade. Nästan så man hoppas att det är hon som tar emot oss när det väl är våran tur. Hon kändes proffsig, förstående och trygg i det hon jobar med. Sen så har vi även varit till barnmorskan denna vecka. Allt såg bra ut, mitt järnvärde har stigit rejält =D Från 116 som inte är speciellt bra till 130 på två veckor. Bra jobbat Tina. Så nu blir det till att äta mindre järntabletter, skönt. Har även varit på föräldragrupp, där vi pratade förlossning och fick besök av en tjej från familje juridik. Gud vad mycke nytt man fick lära sig av henne. Sånt som jag faktiskt inte hade någon aning om. Så det var riktigt roligt. Jag säger bara det, tänk dig för även om ni bara är sambos och inte gifta.

Just ja, min svärmor har tagit examen också. Så hon firades förra helgen. Var riktigt trevlig att komma ut på fest och träffa folk. Även om jag inte kunde dricka och kände mig ivägen med magen för fulla icke stabila människor, så hade jag riktigt roligt. det är väl lite om mig och mitt liv för tillfället. Ska ta och diska och tvätta nu när jag är pigg efter promenaden =)

Ses imorgon Zandra.
Tack och hej!

RSS 2.0