25/4

Disk, disk och åter disk. Helt otroligt vad dum man är som sparar stora berg av disk. Vore det inte lättare att diska efter sig när man lagat mat och ätit? Då slipper man ju dom här bergen av disk som man måste ta i omgångar för att det är så mycket. Dessutom så tar det en jädra tid att bli av med diskbergen. Jaja, jag har mig själv att skylla. Nu är det så att jag får stå och diska en jädra massa istället för att vara ute i solen hela dagen. Men en stund ska jag nog hinna ut efter lunch. Min lillasyster är på väg hit. Så jag, Isabella och hon ska ut och ta en promenad efter lunch.

Vet ni förresten. Tror aldrig jag har sovit så gott som jag gjort inatt. Är säkert för den där joggingturen jag tog igårkväll. Var nämligen ute och joggade i hela 50 minuter. Stolt. När man kommer hem och har tagit den där välförtjänta duschen så blir man så härligt slut i kroppen. Inte jobbigt slut utan härligt slut. Hoppas ni förstår vad jag menar. Så det var säkerligen tack vare det som jag sov så gott.

Nu är verkligen sommaren snart här. För varje tecken som man ser desto närmare kommer den. Jag har sett tussilago i mängder och en massa andra blommor, en fjäril och en geting. Just ja, jag och Niklas såg mygg också för någon dag sedan. Så snart så är det dags för sommarkläderna och framförallt skorna att titta fram ur garderoben.

Idag är det löning, så ut och köp den där efterlängtade sommarklänningen, skorna. Eller varför inte bara gå och ta en mjukglass med en vän och njuta av solen och värmen. Ha en bra dag alla söta människor, det ska jag ha.

20/4

Fan vad hemskt att sitta där i stolen och behöva tala sanning om saker och ting in för svenska foket. Och inte minst sina nära och kära. Vissa frågor pinsammare än andra. Jag pratar såklart om programmet Sanningens ögonblick som hade premiär ikväll. Och var det bara jag som tycker att Mikael Tornving såg sliskig ut?

Nu så har Nikls badat Isabella =) Skönt att somna nybadad. Skulle också vilja det. Imorgon så ska vi träffas i föräldragruppen igen förresten. Ska bli roligt att träffa alla med sina småttingar =) Tänk er, istället för att Isabella kommer vara född i mitten som det var tänkt så kommer hon att vara äldst. Känns lite konstigt faktiskt. Nä. Ska ta och mysa lite med min lilla familj i soffan innan det blir sängen för oss alla.

Helt otroligt förresten. Tre inlägg på en och samma dag. Dock inte världens roligaste inlägg. Men är smått stolt ändå.


20/4

Har precis ätit middag och belladonnan sover sen en stund tillbaka. Var egetnligen meningen att Niklas skulle sluta jobba vid 4 idag. Men istället så ska han jobba över och slutar inte förns vid 8 ikväll. Trist som fanken. Men men, dom behöver honom. Jag får istället underhålla mig själv. vet dock inte hur ännu. Funderar på att diska och plocka lite här hemma. Inte för att det är underhållning på hög nivå direkt. Men det är verkligen behövligt just nu.

Även idag efter lunchen så blev det en promenad. Är dock lite tristare väder idag än igår. Men det funkar det också. Bara att klä sig varmt =) Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder heter det väl.
Nä, disken var det.


20/4

Vet ni vad jag kom på. Ni har ju inte fått se Isabella ännu. Så jag tänkte lägga upp en bild så ni får se vem det är jag brukar prata om. Jag har dock ingen ny bild på henne inlagd på datorn ännu. Dom ligger på kameran. Så ni får se en bild från då hon var fyra dar gammal och låg på bb. Världens finaste lilla tjej.

image1


19/4

Har precis kommit hem ifrån en riktigt härlig promenad. Är så himla skönt väder ute idag. Nu känns det verkligen att sommaren närmar sig. Jag längtar. Ska bli så härligt att vara ute i sol och värme. Dock inte för varmt. Det finns ju en gräns för vad man klarar. Att kunna grilla, känna lukten av nyklippt gräs, gå barfota i gräset och såklart spela en massa roliga utespel =) Det älskar jag. Tänk er att kunna gå i en massa fina, söta ballerinaskor. Haha, det här låter inte som mig för några år sedan. Mycket kan hända.

Nu var jag duktig som har skrivit två dar i rad. Förvänta er inte att det kommer hända igen. Vore för bra för att vara mig. Haha. Ut i det fina vädret med er nu. Det är en order ifån mig! =)


18/4

Jaja, jag ska väl försöka mig på en riktig uppdatering då. Allt för dig Zandra =)

Här är allt bra och flyter på som vanligt. Isabella växer som hon ska och allt såg bra ut på tvåmånaderskontrollen. Nästa gång vi ska till bvc så ska hon få sin första spruta. Jag kommer förmodligen tycka att det är hemskare än vad hon kommer. .

Ja jädra gröna fiskpinnar. Vad har annars hänt här då. Jag har varit på ljusparty hos Zandra sen sist. Hela familjen har spenderat en hel helg hos min far (Isabellas morfar). Det gick otroligt bra. Så nu har hon sovit borta för första gången också =)  Jag och Niklas har gått med i viktklubb. Så nu ska vi bli smala och tränade. Längtar tills det börjar synas något resultat på vågen =) Just ja, jag var ute och joggade för första gången i mitt liv igår. Gick faktiskt mycket bättre än vad jag förväntade mig.

Nä, nu vakna min prinsessa. Så vi tar väl en ny uppdatering om en månad eller två. Hörs då gott folk.

sant?


RSS 2.0