Halloj i lingonskogen

Har smygit mig framför datorn medans Niklas diskar, hihi. Han är duktigt han och får en stjärna i himlen av mig =)

Är klar med skolan nu, blev som sagt klar i fredags. Så nu är jag undersköterska m.m. Fick faktiskt veta att man blir bra mer än uska av denna utbildningen. Många tror dock att uska är det enda man blir, så är dock inte fallet.

Håller på att fixa det sista inför resan. Men nu tror jag att allt är fixat. Nä vänta nu, jag måste faktiskt fixa en sån där återförslutningsbar enliterspåse för vätskor. Sen är det nog färdigt =) Åker ner till Sundsvall på lördag för att sedan sätta oss på flyget till Turkiet på söndagmorgon. Längtar som fanken. Ska bli skönt att komma ifrån vardagen en stund, två veckor för att vara exakt.

Ska äta lunch med Kicki och Claudiu idag. Ska bli roligt att träffa dom utanför skolan. Sen så blir det fortsättning på min introduktion på gruppboendet klockan två till åtta ikväll. Ska även dit samma tid imorgon och så har jag ett morgonpass på fredag. Sen så ska jag nog vara färdigintroducerad =)

Ska ta och hjälpa Niklas med städning nu.
Håll tummarna för fint väder!


äntligen

Jag har fått tillbaka svaret på sista uppgiften och den var godkänd. Så nu är jag färdig med sista kursen =D Nu är detbara en sista lektion imorgon och avslutning på fredag. Sen så är jag färdig med skolan, för tillfället. Lär väl ska plugga mer något framöver, vet dock inte till vad ännu =) det får tiden utvisa.

Har precis diskat upp efter middagen. Funderar på att rensa avloppet inne på toaletten i väntan på Niklas. Får se om jag finner någon tillfällig ork.

Jag tror jag ska sätta mig ute på balkongen senare med en filt och en kopp te. Känns som att man må ta vara på dom fina dagarna och kvällarna. Undra sa flundra om jag får sällskap av Niklas, vore mysigt.

Vad vore livet utan kärlek och glädje..

färdig?

Zandra - förlåt för att jag inte skrev häromdagen. Men jag somnade fortare än kvickt när jag kom hem känns det som. Tack för ditt samtal. Var skönt att få prata med dig igen. Saknar dig!

Igår så var Lollo och Marie här och kollade på Uggly Betty, Desperate housewifes och så filmen Monster. Så det blev en sen kväll, men mysig. Helt klart värt att skjuta fram pluggningen för. Måste ju även få ha lite kul mellan all jävla pluggning. Så nu på morgonen har jag gjort sista uppgiften och mailat iväg den. Hoppas på att den blir godkänd. För isåfalll så är jag helt klar sen =) Kan även passa på att berätta att jag går ut skolan på fredag. Längtar samtidigt som jag kommer sakna skolan, dock kamraterna mest.

Även denna helg så blir det en tripp ner till Sundsvall och systeryster. Tänkte fortsätta kolla på Hellraiser-filmerna. Hann bara kolla på dom tre första i helgen som var. Ska även hjälpa till och måla hade jag tänkt och kanske bråka lite med D. Svårt att låta bli att göra det =) han är bra rolig han, idiot.

Nä, nu måste jag ta och kuta ner till tvättstugan. Håller på och tvättar jag, duktig!


Niklas

♥ Niklas är bra söt och underbar. Häromdagen när jag kom hem så hade jag fått blommor. Jag öppnar dom och läser på kortet "jag är kär". Tror aldrig jag har varit så glad och lycklig som jag var i den stunden =) Tänka sig, han kan vara en charmör bara han vill. Mest troligt så älskar jag dig Niklas hur mycket som helst ♥

Igår så hade jag min första dag på inskolningen på Ringvägen. Kändes jättebra. Dom boende verkar vara helgoa =) Så jag hoppas att allt kommer gå bra och att dom vill ha mig som vikarie..

Imorgon så åker jag ner till syster i Sundsvall. Både jag och min mindre syster ska dit. Så för första gången på alldeles för länge så är alla tre systrar samlade och ska umgås. Ska bli kul =)

Måste ta och plugga nu, går ju som sagt ut skolan nästa fredag =D

Ha en bra helg allesammans, de tänker jag ha!

Helgen

Helgen har varit helt okej faktiskt =) Kändes bättre än jag trodde det skulle göra att komma hem. men det är nog mest för att jag och Niklas har kommit mycket närmare varandra i helgen. Jag kan inte riktigt berätta varför, men så är iaf fallet =) kan även berätta att Niklas har börjat övningsköra för MC-kortet i helgen med sin far. Så nu dröjer det inte länge innan han har det, glad för hans skull.

Emma- hoppas att du tog dig hem till Borglunda/Höglunda så att du fick se lilltjejen.

Lollo- har du kommit hem? Längtar efter att få träffa dig och höra om allt =)

Nu har jag läst ut andra boekn som Waris Dirie har skrivit. Den heter "Ökenblomman återvänder". Det är fortsättningen på "En blomma i Afrikas öken" och handalr om när hon återvänder till Somalia för att träffa sin familj. Och då hennes mor framförallt. Denna bok tycker jag att ni ska ta och läsa också =) Ska jag vara ärlig så är det den andra boken jag läst i hela mitt liv som fått mig att gråta.

Nu ska jag ta och äta lite tacos med Niklas, mums fillibabba =P

dax för helg

Lunchdejten med Tobias gick hur bra som helst. Fick ingen tunghäfta alls =) Nu i efterhand så känner jag att det var helt klart det bästa jag gjort på länge. Har faktiskt saknat hans sällskap. Är en mycket trevlig människa, för att inte tala om rolig =D

För alla er som vet att jag blev arbetslös över sommarn så kan jag berätta att jag har inskolning på ett annat gruppboende på onsdag. Så nu återstår bara att se hur mycket jag får jobba där i sommar. Hoppas jag kommer trivas där framförallt.

Ikväll så blir det hemfärd till Kälarne. Tänkte vara där över helgen jag och Niklas. Hälsa på familjerna våra, var ett tag sen vi träffade dom nu. Men konstigt nog så känner jag att jag egentligen inte har något behov av att träffa dom. Missförstå mig rätt, visst ska det bli kul att träffa dom, men jag hade lika gärna klarat mig utan. Det är väl det här att man tar för givet att dom alltid kommer finnas där den dagen man verkligen vill åka hem en sväng. Dumt att tänka så egentligen. För vem vet hur länge jag egentligen har kvar dom. Hm, ska försöka ta vara på livets goda ting mer. Och familjen må väl ändå vara en av dom? Eller borde vara iaf.

               Kan man känna sig tom och lycklig samtidigt?

Nu ska jag ta och städa innan vi åker ikväll, vill inte komma hem till en skitig lägenhet på söndag. hatar att behöva göra det. Ha en bra helg allesammans!

En blomma i Afrikas öken

Kände att jag ville skriva blogg innan jag går iväg till skolan. vet inte varför och jag har inte en aning om vad jag har att säga heller. Sist jag skrev så skrev jag om att göra en socialisationsprocess, kan tala om att den är gjord och rättad. Fick VG på den, så det gick ganska bra ändå.

Kan även passa på att rekomendera en bok som folk borde läsa "En blomma i Afrikas öken" skriven av Waris Dirie. Det är en bok baserad på en sann historia. Den handlar om en tjej som rymmer ifrån Somalia när hon får reda av hennes far att han hittat hennes blivande man. I Somalia så blir man nämligen bortgift med den man som ens far väljer. Hon kommer till London och upptäcks där och blir sjärnmodell. Hon kämpar emot könsstympning av unga flickor, hon har själv varit med om det. Man får läsa om det i boken. Är en riktigt bra bok. Den får upp ens ögon för könsstympning. Visst har vi alla hört om det och att det sker. Men hur många av oss har verkligen tagit in det och verkligen fattat att det händer? Bara här i Sverige så har vi ungrfär 40.000 kvinnor som varit med om det.

Över till något roligare, jag ska träffa Tobias idag. Är en gammal vän till mig som jag inte träffat på ett par år. Vi tänkte äta lunch idag, ska bli kul men är samtidigt nervöst. Nä gud, ju mer man tänker på det dessto nervösare blir jag.

Hm, får fortfarande inte till det här med bilder. Jobbigt. Nä, nu ska jag ta och göra mig iordning för skolan.
Ta det lungt folket!

RSS 2.0